Tykkää Viheroksa Oy:stä, niin saat ajankohtaista vihertietoutta ja voit seurata tulevia kampanjoitamme.

 

Vihersuunnittelu

Viherarkkitehtuuri herättää piha-alueen eloon ja tuo lisäarvoa asumiseen.

Toimivan pihan suunnitteleminen lähtee aina asiakkaan yksilöllisistä toiveista ja tarpeista sekä rakennuksen ja ympäristön asettamista vaatimuksista. Palvelemme rakennuttajia, seurakuntia ja kuntia, taloyhtiöitä, arkkitehtitoimistoja sekä yksityisiä asiakkaita. Kyse ei ole pelkästä viihtyvyydestä ja mukavuudesta, sillä huolella suunniteltu ja toteutettu piha nostaa kiinteistön arvoa jopa 10%.

Julkiset kohteet ja taloyhtiöt

Viheroksa on erikoistunut uusien rakennuskohteiden, saneerattavien pihojen, kaupunkiympäristöjen sekä toiminnallisten ulkoilualueiden viherarkkitehtuuriin. Suunnitelmamme pohjaavat kestävyyteen, käytettävyyteen ja kauneuteen. Kasvillisuuden estetiikka, helppohoitoisuus, pintavesien ohjailu ja lumitilat, kulkuväylien kaunis valaistus ja tilojen luominen esimerkiksi kasvien korkeuseroilla – asukkaiden ja käyttäjien viihtyvyys rakentuu viimeistellyistä ja harkituista yksityiskohdista. Viheroksa on suunnitellut julkisten kohteiden ja taloyhtiöiden tarpeita kartoittavan työkalun, jonka voit ladata tästä.

Yksityiset pihat

Toimiva pihasuunnitelma säästää aikaa ja rahaa. Kauniissa kotipihassa on omanlaistansa taikaa. Kastepisarat kimmeltävät aamunurmikolla. Yritit tuoksuvat keittiöpuutarhassa. Viihtyisä olla ja kaunis katsella. Ennen asiantuntijan tapaamista voi olla hyvä kartoittaa omat toiveet ja tarpeet pihan suhteen. Viheroksa on suunnitellut yksityisille asiakkaille kartoitustyökalun, jonka avulla voit miettiä toiveita pihanne suhteen. Voit ladata tulostettavan lomakkeen tästä – ole hyvä!